NHL pitkävetovihje: Pudotuspelien ulkopuolle jäänyt Penguins on tyhjentänyt energiat 18.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 270,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 270,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

NY Islanders – Pittsburgh Penguins

Huomenna nähdään hieman epämääräinen kiekkotaistelu, kun New York Islanders ottaa kotikaukalossaan mittaa Pittsburgh Penguinsista. Ottelun asetelma on mielenkiintoinen, sillä molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet sijoituksensa runkosarjassa. Penguinsin kausi on ollut pettymys, ja heidän mahdollisuutensa päästä pudotuspeleihin ovat karanneet kauas horisonttiin mahdottomuuden puolelle. Tästä syystä joukkueen motivaatio on poissa, mikä heijastuu varmasti myös huomiseen otteluun. Islanders on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä ja heidän sijoituksensa itäisessä konferenssissa on selviö.

Vaikka panosta ei olekaan, kotietu voi silti näytellä suurta roolia ottelun lopputuloksen kannalta. Islandersin kannattajien tuki voi antaa joukkueelle sen tarvittavan lisäpotkun, kun he ponnistelevat voittoon kotiyleisön edessä.

Islandersin voitto kertoimella 2.70 on houkutteleva peli-idea. Kotietu ja Penguinsin mahdollinen motivaation puute antavat Islandersille selkeän edun. Islanders haluaa varmasti säilyttää voittavan vireen ennen pudotuspelejä, joten he tulevat otteluun todennäköisesti täydellä teholla. Kertoimen ollessa melko korkea, voitto tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden hyvään tuottoon. Islandersin voitto näyttää erinomaiselta pelivalinnalta huomiseen otteluun.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla NY Islanders voittoa kertoimella 2.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

226 Lukukerrat