NHL pitkävetovihje: Penguinsin voitolla rahat kaksinkertaisena takaisin 8.3.2024

Torstain ja perjantain välisen yön NHL – ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Pittsburgh Penguins – Washington Capitals

Yön odotettu NHL-kohtaaminen tarjoaa katsojille jännittävän kamppailun, kun Pittsburgh Penguins isännöi Washington Capitalsia. Molemmat joukkueet ovat viimeisestä viidestä ottelustaan voittaneet kaksi, ja ne kamppailevat tiukasti itäisen konferenssin sijoituksista. Penguins pitää sijaa 11. ja Capitals on hieman edellä sijoituksissa ollen 10.

Penguinsin kotietu ja vahva vire antavat heille ottelun suosikin aseman. Kotiyleisön tuki ja pelaajien itseluottamus ovat ratkaisevassa roolissa ottelussa. Penguinsin hyökkäyspelaaminen on ollut tehokasta, ja he ovat onnistuneet löytämään maalinteon keinot vaikeissa tilanteissa.

Miksi lyödä vetoa Penguinsin voitosta kertoimella 2.00? Joukkueen vahva kotiesitys yhdistettynä Capitalsin haasteisiin antaa hyvän pohjan tälle pelikohdevalinnalle. Penguinsin pelaajilla on kokemusta tiukoista tilanteista, ja heidän taitonsa voivat tehdä eron ottelun ratkaisuhetkillä. Ottelu lupaa siis jännitystä, mutta Penguinsin voitolla on potentiaalia tuoda myös voitto vedonlyöjille.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Pittsburgh Penguins voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

195 Lukukerrat