NHL pitkävetovihje: Tampassa pelataan elintärkeä ottelu kotijoukkueen osalta 26.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 250,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 250,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Tampa Bay Lightning – Florida Panthers

Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers kohtaavat NHL:n ottelusarjan kolmannessa kamppailussa, kun joukkueet kohtaavat Lightiningin kotikentällä. Panthers onnistui voittamaan kaksi ensimmäistä ottelua kotikentällään äärimmäisen tasaisissa taistoissa, voittaen ensimmäisen ottelun 3-2 ja toisen jatkoajalla myös 3-2. Ottelut olivat tiukkoja ja jännittäviä loppuun asti, mutta kotiedun ollessa nyt Lightningin puolella odotetaan heidän hyödyntävän tilaisuuden.

Lightning tarvitsee voiton tässä ottelussa välttääkseen tilanteen, jossa he joutuisivat 3-0 tappiotilanteeseen ottelusarjassa, mikä olisi erittäin vaikea paikka nousta takaisin. Heidän täytyy hyödyntää kotikenttäetu ja löytää tapa murtaa Panthersin puolustus saadakseen itselleen ensimmäisen voiton ottelusarjassa.

Vaikka Panthers onkin ollut vahva tähän mennessä, Lightningilla on tarvittavat taidot ja kokemus voittaakseen tämän ottelun kotikentällään. Lightningin voitto kertoimella 2.50 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen ottelusarjan kolmanteen kohtaamiseen. Näiden kahden joukkueen välillä odotetaan jälleen tiukkaa ja tasaväkistä ottelua, mutta Lightningin odotetaan nousevan voittoon kotiyleisönsä edessä ja säilyttävän mahdollisuutensa ottelusarjassa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tampa Bay Lightning voittoa kertoimella 2.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

170 Lukukerrat