NHL pitkävetovihje: Tampassa Amalie Arenalla paineeton ottelu tiedossa 18.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs

Tampa Bay Lightning ja Toronto Maple Leafs kohtaavat 18.4.2024 NHL:n runkosarjan päätteeksi. Otteluun mielenkiintoa tuo molempien joukkueiden kolmen ottelun tappioputki. Vaikka panosta ei enää ole, on molemmilla joukkueilla tilaisuus lopettaa kausi voitolla ja kääntää kurssi kohti seuraavaa kautta.

Tampa Bay Lightning lähtee otteluun kotikentällään, mikä antaa heille tietyn etulyöntiaseman. Fanien tuki ja kotikentän tunnelma voivat toimia lisämotivaationa joukkueelle, joka on tottunut menestymään. Lightningin pelaajilla on mahdollisuus näyttää, että heillä on vielä pelillistä annettavaa ja että he ovat valmiita haastamaan pudotuspeleissä.

Vaikka Maple Leafs ei ole vakuuttanut viime otteluissaan, heidänkin tavoitteenaan on varmasti lopettaa kausi positiivisella huomiolla. Heidän nuori ja lahjakas joukkueensa haluaa näyttää, että he ovat kehittyneet ja valmiita ottamaan seuraavan askeleen kohti menestystä.

Ottaen huomioon Lightningin kotietu ja fanien tukeman motivaation, he ovat ottelun selkeä suosikki. Vedonlyöjille tämä tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden, kun Lightningin voitto kertoimella 2.30 antaa hyvän vastineen panokselle. Ottelun odotetaan olevan tiukka ja täynnä intoa, kun molemmat joukkueet haluavat lopettaa kautensa voitolla.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tampa Bay Lightning voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

165 Lukukerrat