NHL pitkävetovihje: Paineeton ottelu molemmille joukkueille Floridassa 17.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Florida Panthers – Toronto Maple Leafs

Florida Panthers ja Toronto Maple Leafs kohtaavat jännittävässä ottelussa 17. huhtikuuta 2024. Ottelussa ei ole suurta panosta pudotuspelien suhteen, sillä molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet paikkansa kevään jatkopeleissä. Kuitenkin kotiedun merkitys korostuu, kun Panthers pyrkii vahvistamaan asemaansa itäisen konferenssin neljännellä sijalla.

Panthers on ollut vakuuttava läpi kauden, ja joukkue on kerännyt 108 pistettä, mikä on nostanut heidät konferenssin neljännelle sijalle. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut tehokasta, ja heillä on myös vahva puolustus, joka on auttanut heitä voittamaan pelejä tiukoissakin tilanteissa. Maple Leafs on myös pelannut vahvaa kautta, keräten 102 pistettä ja sijoittuen viidenneksi konferenssissa. Heillä on potentiaalia haastaa Panthers, mutta vieraskentällä pelaaminen ilman motivaatiota on haasteellista.

Miksi sitten Panthers voitto kertoimella 2.30 on hyvä pelikohde? Panthersilla on kotietu, mikä antaa heille pienen edun ottelussa. Heidän vahva hyökkäyspelaamisensa ja tasapainoinen joukkueensa antavat heille hyvät mahdollisuudet voittoon. Vaikka Maple Leafs onkin kova vastus, Panthersin kotietu ja vire kauden loppupuolella tekevät heistä houkuttelevan pelikohteen. Kun ottelussa ei ole suurta panosta pudotuspelien suhteen, Panthers saattaa olla hieman nälkäisempi voittoon, mikä näkyy joukkueen esityksessä jäällä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Florida Panthers voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

165 Lukukerrat