NHL pitkävetovihje: NJ Devils – NY Rangers 23.2.2024

New Jersey Devils ja New York Rangers kohtaavat 3. helmikuuta 2024 jännittävässä NHL-ottelussa.

NJ Devils

Kotijoukkue Devils on tällä hetkellä itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, kerättyään 55 ottelusta 60 pistettä ja maalisuhteen ollessa 185-191. Joukkue on onnistunut voittamaan kolme viidestä viimeisestä ottelustaan, mikä osoittaa, että heillä on potentiaalia pärjätä kentällä.

NY Rangers

Vierasjoukkue Rangers puolestaan hallitsee konferenssin kolmatta sijaa, keräten 56 ottelusta vaikuttavat 77 pistettä ja maalisuhde 185-157. Rangers on erityisen vaikuttava voittaessaan kahdeksan viimeistä otteluaan peräkkäin, mikä viittaa joukkueen korkeaan itseluottamukseen ja hyvään pelivireeseen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Rangers on vahvempi joukkueista

Ottelun voittajaksi povataan Rangersia useista syistä. Joukkueen vahva voittoputki ja pelaajien itseluottamus antavat heille etulyöntiaseman. Rangersin tehokas maalinteko ja tiivis puolustuspelaaminen antavat heille etumatkaa ottelussa. Rangersin joukkuehenki ja pelaajien yhteistyökyky ovat myös ratkaisevia tekijöitä. Tiimityöskentely ja joukkueen yhtenäisyys auttavat heitä selviytymään vaikeista tilanteista ja hyödyntämään vastustajan heikkouksia.

Odotettavissa on tiukka ja jännittävä ottelu, mutta Rangersin vahva vire ja joukkueen yhtenäisyys antavat heille hyvät mahdollisuudet voittoon New Jersey Devilsiä vastaan.

Pelivihje: NY Rangers 2.50

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

252 Lukukerrat