NHL pitkävetovihje: NY Islanders – NJ Devils 21.10.2023

Tulevana yönä jännitystä tarjoillaan, kun New York Islanders isännöi New Jersey Devilsia kotiyleisönsä edessä Barclays Centerissä. Islanders aloittaa ottelun itäisen konferenssin seitsemänneltä sijalta, kerättyään 2 ottelusta yhteensä 4 pistettä ja vakuuttavan maalisuhteen 4:2. Vieraaksi saapuva NJ Devils on sen sijaan konferenssissa vasta 12. sijalla, kun joukkue on kerännyt 3 ottelusta 3 pistettä ja sen maalisuhde on lähes neutraali 10:11.

Islanders puolustaa ja luottaa maalivahtiin

Islanders on tähän mennessä osoittanut vahvan puolustuspelin olevan valttikorttinaan. He ovat päästäneet vain kaksi maalia kahdessa pelissä ja pystyneet voittamaan tiukkoja taisteluita. Keskittyen tiiviiseen puolustukseen ja maalivahtipeliin, Islanders on pitänyt vastustajansa kurissa. Pitää kuitenkin muistaa, että Islanders on kohdannut kaksi heikkoa joukkuetta. NJ Devilsilla on kuitenkin mahdollisuus venyttää Islandersia vastaan ja voittaa vieraskentällä.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Onko Devilsillä avaimet voittoon?

  1. Hyökkäysvoima: Devils on tähän mennessä näyttänyt kykenevänsä maalinteon kautta ratkaisemaan pelejä. Heillä on tehokas hyökkäys, joka on tuottanut 11 maalia kolmessa ottelussa. Useiden taitavien hyökkääjien, kuten Jack Hughesin ja Ondrej Palatin johdolla Devils voi hyökätä vahvasti.
  2. Erikoistilannepelaaminen: Devilsin erikoistilannepelaaminen on ollut vakuuttavaa. He ovat tehneet maaleja ylivoimalla ja pystyneet myös tukahduttamaan vastustajiensa ylivoimapelit. Tämä on merkittävä etu Islandersia vastaan.
  3. Islandersin haavoittuvuus: Vaikka Islandersin puolustus on ollut vahvaa, he ovat pelanneet vasta kahden ottelun verran ja heikkoja vastustajia vastaan. Jos Devils onnistuu murtamaan Islandersin puolustuksen ja tekemään nopeita hyökkäyksiä, heillä on mahdollisuus voittoon.

NJ Devilsilla on kaikki edellytykset voittaa ottelu vieraskentällä, mutta se vaatii vahvan ja kurinalaisen suorituksen hyökkäyksessä sekä onnistumisia erikoistilannepelaamisessa. Islanders puolestaan pyrkii pitämään puolustuspelinsä tiiviinä ja hyödyntämään kotiedun tuoman tuen.

Pelivihje: NJ Devils 2.50

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

389 Lukukerrat