NHL pitkävetovihje: Calgary Flames – NJ Devils 9.12.2023

Calgary Flames kohtaa New Jersey Devilsin NHL:n ottelussa 9. joulukuuta 2023 klo 23:00 Suomen aikaa.

Calgary Flames

Flames sijoittuu läntisen konferenssin 10. sijalle, kerättyään 26 ottelusta 25 pistettä ja maalisuhteensa ollessa 76–89. Viimeaikaiset suoritukset ovat olleet vaihtelevia, sillä joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelusta.

NJ Devils

NJ Devils on itäisen konferenssin 11. sijalla, kerättyään 24 ottelusta 27 pistettä ja maalisuhde on 87–89. Devilsin viimeaikainen vire on ollut vakuuttava, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue on osoittanut vahvaa peliä ja tehokkuutta sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Devilsin menestys perustuu joukkueen hyvään pelirytmiin ja taitavaan hyökkäyspelaamiseen. Yksi avainpelaaja voi muuttaa ottelun kulkua merkittävästi ja niitä joukkueeta löytyy useampiakin.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskoa että NJ Devils voittaa tämän ottelun?

Joukkueen vahva viimeaikainen suorituskyky ja pelaajien itseluottamus ovat ratkaisevia tekijöitä. Devils on pystynyt voittamaan useita otteluita peräkkäin ja joukkueessa näyttää olevan hyvä yhteishenki. Jos Devils onnistuu hyödyntämään Flamesin heikkoudet, he voivat saavuttaa tärkeän voiton tässä kamppailussa. Odotettavissa on tasainen ja vauhdikas ottelu, jossa molemmat joukkueet taistelevat tärkeistä pisteistä. Devilsin vahva vire antaa heille kuitenkin lievän edun, kun he pyrkivät ottamaan voiton ja jatkamaan nousuaan itäisen konferenssin taulukossa.

Pelivihje: NJ Devils 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

373 Lukukerrat