NHL pitkävetovihje: Montreal Canadiens – Detroit Red Wings 17.4.2024

Montreal Canadiens ja Detroit Red Wings kohtaavat jännittävässä ottelussa 17. huhtikuuta 2024. Ottelun asetelmat ovat selkeät: Canadiensin kausi on ollut pettymys, sillä joukkue on juuttunut itäisen konferenssin pohjalle eikä voi enää pelata pudotuspeleissä. Red Wings taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta ja voitolla se varmistaisi paikkansa kevään jatkopeleissä.

Montreal Canadiens

Canadiensin kausi on ollut vaikea, ja joukkueen peli on ollut epävakaata läpi kauden. Loukkaantumiset ja tehottomuus maalinteossa ovat olleet suurimpia ongelmia. Vaikka joukkueella ei ole enää panosta pudotuspelien suhteen, se haluaisi varmasti näyttää kotiyleisölleen vielä viimeisen kerran kauden aikana.

Detroit Red Wings

Red Wings sen sijaan on ollut nousujohteinen viime aikoina. Kahden peräkkäisen voiton myötä joukkueella on hyvä vire päällä, ja se haluaa jatkaa voittoputkeaan varmistaakseen paikkansa pudotuspeleissä. Joukkueen peli on ollut tasapainoista, ja sekä hyökkäys että puolustus ovat toimineet hyvin.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi sitten Red Wings voittaa tämän ottelun?

Joukkueella on selkeämpi motivaatio ja tavoite voiton suhteen. Pudotuspelipaikan varmistaminen on suuri kannustin, ja pelaajat antavat varmasti kaikkensa kaukalossa. Red Wingsin peli on ollut viime aikoina vakuuttavaa, ja joukkueella on momentumia puolellaan. He pystyvät hyödyntämään Canadiensin tehottomuuden hyökkäyksissä ja puolustuksessa. Red Wings lähtee otteluun vahvempana ja motivoituneempana joukkueena, mikä antaa heille hyvät mahdollisuudet napata voitto ja varmistaa pudotuspelipaikkansa.

Pelivihje: Detroit Red Wings 1.85

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

151 Lukukerrat