NHL pitkävetovihje: Minnesota Wild – Vancouver Canucks 19.2.2024 primetime

Minnesota Wild ja Vancouver Canucks kohtaavat toisensa 19.2.2024 NHL-ottelussa, ja ottelussa nähdään kohtaaminen läntisen konferenssin eri sijoilta. Wild on konferenssin kymmenennellä sijalla, kun taas Canucks hallitsee konferenssia ensimmäisen sijan kautta.

Minnesota Wild

Wild on pelannut 54 ottelua ja kerännyt niistä 56 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 164 tehtyä maalia ja 176 päästettyä maalia. Viimeaikaisessa vireessä Wild on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen hyvää pelivirettä ja taistelutahtoa.

Vancouver Canucks

Canucks on pelannut 56 ottelua ja kerännyt niistä 80 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 205 tehtyä maalia ja 146 päästettyä maalia. Vaikka Canucks onkin voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, heillä on vahva kokonaispelaaminen ja sijoittuminen konferenssin kärjessä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Canucks voittaa?

Canucksin vahva hyökkäyspelaaminen, joka on tuottanut yli 200 maalia tähän mennessä, on ratkaiseva tekijä ottelussa. Heillä on myös etu tasaisessa suorituskyvyssä läpi kauden. Canucksin puolustus on pystynyt pitämään vastustajat kurissa, ja maalivahtipeli on ollut vakuuttavaa.

Canucks voi hyödyntää Wildin puolustuksen haavoittuvuuksia ja hyökkätä tehokkaasti heidän maalinsa kimppuun. Mikäli Canucks onnistuu kontrolloimaan kiekkoa ja hyödyntämään maalipaikkansa, he voivat napata voiton ottelussa ja jatkaa vahvaa suorittamistaan kohti playoffeja.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.50

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

299 Lukukerrat