NHL pitkävetovihje: Minnesota Wild – LA Kings 20.10.2023

Minnesota Wild ja LA Kings kohtaavat toisensa 20. lokakuuta 2023. Molemmat joukkueet ovat läntisen konferenssin vahvoja joukkueita. Wild on tällä hetkellä neljäntenä, kerättyään kolmesta ottelusta yhteensä 4 pistettä ja maalisuhteen ollessa 11 tehtyä maalia ja 9 päästettyä maalia. LA Kings puolestaan pitää yhdeksättä sijaa kolmella pisteellään ja tasaisella maalisuhteella 12-12. Voitettuja pelejä Wildillä on kaksi, kun taas Kingsillä yksi voitto.

Monipuolinen Wild on ennakkosuosikki

Minnesota Wildin voiton avain tekijä on monipuolisuus. Joukkueessa on useita taitavia hyökkääjiä ja vahvoja puolustajia, jotka pystyvät tuomaan vaaran vastustajan maalille eri tavoin. Brodin johtaa puolustusta ja on taitava kiekon liikuttaja. Hyökkääjissä Mats Zuccarello, Kirill Kaprizov ja Joel Eriksson Ek tuovat maalintekouhkaa eri osa-alueilta. Heidän kykynsä luoda maalipaikkoja sekä laukoa itse maaleja tekee Wildista vaikean vastustajan.

Wildin maalissa Fleury on luotettava ja kokenut veskari, joka pystyy pitämään joukkueensa pelissä mukana. Joukkueen erikoistilannepelaaminen on myös vahvuus, mikä antaa heille etua ottelussa.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Kings yrittää haastaa

LA Kings on potentiaalinen vastustaja, mutta joukkueen peli on ollut epävakaampaa. Kings on toki tehokas hyökkäyksessä, mutta puolustus on ollut ajoittain aukkoista. Wild voi hyödyntää Kingsin puolustuksen heikkouksia ja painostaa vastustajaa hyvällä liikkeellä ja taitavilla hyökkääjillä.

Jos Minnesota Wild pystyy pelaamaan omaa monipuolista peliään ja hyödyntämään vahvuuksiaan, heillä on erittäin hyvät mahdollisuudet voittaa ottelu LA Kingsia vastaan.

Pelivihje: Minnesota Wild 2.40

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

298 Lukukerrat