NHL pitkävetovihje: Vahvan ennakkosuosikin voitolla pelikassa tuplasti suuremmaksi 15.3.2024

Torstain ja perjantain välisen yön NHL – ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Dallas Stars – NJ Devils

Lähestyvä ottelu Dallas Starsin ja New Jersey Devilsin välillä tarjoaa mielenkiintoisen vastakkainasettelun NHL:ssä. Stars, läntisen konferenssin kolmantena sijalla, kohtaa Devilsin, joka taistelee itäisen konferenssin 12. sijasta. Ottelun ennakkoon suosikkina on Stars, joka on napannut kuudesta edellisestä ottelustaan peräti viisi voittoa. Heidän vahva suorituskykynsä on nostanut joukkueen luottamusta ja virettä.

Devilsin tilanne on ollut haasteellisempi, sillä he ovat voittaneet vain yhden edellisistä kuudesta ottelustaan. Vaikka jokainen ottelu on uusi mahdollisuus, Starsin vahva vire ja menestyksekäs taival antavat heille selkeän etulyöntiaseman.

Starsin voitto kertoimella 2.00 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Heidän vahva vireensä ja korkea sijoituksensa konferenssissa antavat heille selkeän etulyöntiaseman otteluun. Kotietu tukee heitä, kun he pelaavat omalla kaukalollaan. Starsin voitto kertoimella 2.00 tarjoaa kohtuullisen riskin ja houkuttelevan tuoton niille vedonlyöjille, jotka luottavat joukkueen vahvaan suorituskykyyn ja Devilsin haasteelliseen tilanteeseen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Dallas Stars voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

240 Lukukerrat