NHL pitkävetovihje: Palaako Panthers takaisin voittojen tielle uudestaan Senatorsin kustannuksella? 10.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 170,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 170,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Florida Panthers – Ottawa Senators

Florida Panthers ja Ottawa Senators kohtaavat 10.4.2024, ja ottelussa on erilaiset panokset kummallekin joukkueelle. Panthers on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä ja voi käyttää tämän ottelun valmistautuakseen tuleviin koitoksiin. Senatorsilla ei ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin, joten he pelaavat lähinnä kunnian ja kehityksen vuoksi.

Viime viikon perjantaina Panthers murskasi Senatorsin vieraissa lukemin 6-0, mikä antaa viitteitä siitä, että Panthers saattaa jälleen olla vahvoilla tässä ottelussa. Heillä on selkeä etulyöntiasema ja kotietu puolellaan.

Panthersin voitto kertoimella 1.70 vaikuttaa houkuttelevalta vedonlyöntikohteelta. Heillä on vahva joukkue ja kotietu, ja viime kohtaamisen selkeä voitto antaa lisävarmuutta Panthersin mahdollisuuksiin. Panthersilla on enemmän panosta tässä ottelussa, kun he haluavat pitää hyvän vireen yllä ennen pudotuspelejä ja parantaa vielä asemiaan konferenssissa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Florida Panthers voittoa kertoimella 1.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

271 Lukukerrat