NHL pitkävetovihje: St. Louis Blues taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta 11.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 190,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 190,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

St. Louis Blues – Chicago Blackhawks

St. Louis Blues ja Chicago Blackhawks kohtaavat kiehtovassa kamppailussa 11. huhtikuuta 2024, vaikkakin molemmat joukkueet ovatkin hyvin erilaisissa tilanteissa lähestyessään ottelua.

Kotijoukkue Blues löytyy läntisen konferenssin sijoitukselta yhdeksän, kerättyään tähän mennessä 87 pistettä. Vaikka matkaa seuraavaan sijoitukseen, Vegas Golden Knightsiin, onkin viisi pistettä, on joukkueen mahdollisuudet pudotuspeleihin käytännössä minimaaliset. Teoriassa paikka pudotuspeleissä on kuitenkin vielä saavutettavissa, ja tämä antaa Bluesille vahvan motivaation jatkaa taistelua.

Blackhawks löytyy samasta konferenssista sijalta viisitoista, mikä tarkoittaa sitä, että kesäloma alkaa pian heille. Joukkueella ei ole mahdollisuuksia pudotuspeleihin, joten heidän kautensa päättyy runkosarjaan. Vaikka Bluesin mahdollisuudet pudotuspeleihin ovatkin vähäiset, joukkueella on edelleen laadukas ryhmä ja heillä on paljon näytettävää faneilleen. He pelaavat kotikentällään, mikä antaa myös heille pienen etulyöntiaseman otteluun.

Blues voitto 1.90 kertoimella näyttää houkuttelevalta. Heillä on enemmän pelissä, kotietu puolellaan ja heidän motivaationsa on korkeammalla. Blackhawksin kausi on käytännössä ohi, mikä voi vaikuttaa heidän peliinsä. Näiden tekijöiden yhdistelmä tekee Bluesista vahvan valinnan vedonlyöjille tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla St. Louis Blues voittoa kertoimella 1.90.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

219 Lukukerrat