NHL pitkävetovihje: Capitals sulaa kriittisellä hetkellä 10.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 215,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 215,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Detroit Red Wings – Washington Capitals

Detroit Red Wings kohtaa kotikentällään Washington Capitalsin 10.4.2024. Ottelu lupaa jännitystä, sillä Red Wings taistelee tiukasti itäisen konferenssin pudotuspelipaikasta. He ovat tällä hetkellä kahdeksantena sijalla 84 pisteellä. Capitals sen sijaan tavoittelee myös paikkaa pudotuspeleissä, mutta he ovat hieman perässä 83 pisteellä ja kärsineet kuudesta peräkkäisestä tappiosta.

Red Wingsillä on etulyöntiasema otteluun lähdettäessä, sillä he pelaavat kotonaan ja heillä on selkeämpi tulosrivistö viime aikoina. Capitalsin heikko vire antaa Red Wingsille mahdollisuuden hyödyntää vastustajansa epävarmuutta.

Kertoimen 2.15 Red Wingsin voitolle tarjoama arvo on miellyttävä. Kotietu, parempi vire ja Capitalsin heikko vire ovat kaikki tekijöitä, jotka puoltavat Red Wingsin voiton mahdollisuutta. Red Wingsillä on panosta pelissä, kun he taistelevat pudotuspelipaikasta. Tästä syystä Red Wingsin voitto kertoimella 2.15 vaikuttaa houkuttelevalta vedonlyöntikohteelta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Detroit Red Wings voittoa kertoimella 2.15.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

207 Lukukerrat