NHL pitkävetovihje: Dallas Stars haluaa varmistaa konferenssin ykköspaikan 18.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 180,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 180,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Dallas Stars – St. Louis Blues

NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkue Dallas Stars kohtaa St. Louis Bluesin 18.4.2024. Ottelussa on panosta etenkin kotijoukkueelle, sillä Starsilla on mahdollisuus varmistaa konferenssin ykkössija runkosarjan päätteeksi. Heidän takanaan on Vancouver Canucks, joka on kaksi pistettä perässä. Yksikin piste riittäisi Starsille varmistamaan kärkipaikan, mikä lisää panosta otteluun.

St. Louis Blues on jo varmasti ulkona pudotuspeleistä, mikä vaikuttaa heidän motivaatioonsa ottelussa. Starsilla on siis hyvä mahdollisuus napata voitto ilman motivaatiota pelaavalta vastustajalta ja varmistaa kärkipaikka konferenssissa. Starsin vahva kotietu ja motivaatio kärkipaikan varmistamiseksi antavat heille etulyöntiaseman otteluun. Heidän vankka puolustuspeli ja taitava hyökkäys voivat osoittautua liian haastavaksi vastustajalle, joka ei pelaa enää panoksista.

Vedonlyöjille Starsin voitto kertoimella 1.80 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden hyödyntää ottelun asetelmaa. Vaikka mikään urheilussa ei ole varmaa, Starsin vahvuus ja motivaatio tekevät heistä houkuttelevan vaihtoehdon vedonlyöjille tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Dallas Stars voittoa kertoimella 1.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

190 Lukukerrat