NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Chicago Blackhawks 30.12.2023

Dallas Stars ja Chicago Blackhawks kohtaavat toisensa läntisen konferenssin jännittävässä ottelussa 30. joulukuuta 2023. Joukkueet lähtevät otteluun eri lähtökohdista, kun Stars pyrkii vahvistamaan asemiaan konferenssissa ja Blackhawks taistelee paremmasta sijoituksesta.

Dallas Stars

Kotijoukkue Dallas Stars pitää hallussaan konferenssin kuudetta sijaa, keräten 44 pistettä 33 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on positiivinen 115:102. Stars onnistui voittamaan kolme viidestä viimeisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen vahvaa suorituskykyä viime aikoina. Heidän tavoitteenaan on jatkaa voittoputkea ja kasvattaa etumatkaansa konferenssin keskikastiin.

Chicago Blackhawks

Vierailija, Chicago Blackhawks, kamppailee konferenssin alaosassa 15. sijalla, keräten 23 pistettä 34 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on haasteellinen 82:124. Blackhawks on voittanut vain kaksi viidestä viimeisimmästä ottelustaan, ja heidän on etsittävä keinoja parantaa peliään ottelussa Starsia vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että Dallas Stars voittaa tämän ottelun?

Starsilla on etulyöntiasema sekä konferenssisijoituksensa että viimeaikaisten voittojensa ansiosta. Heillä on vahva hyökkäys, joka on pystynyt tekemään runsaasti maaleja, ja samalla joukkue on pitänyt oman maalinsa suojattuna. Tämä tasapaino hyökkäyksen ja puolustuksen välillä antaa Starsille kilpailuetua.

Kotiedun tuoma tuki ja pelaajien itseluottamus voittojen myötä ovat ratkaisevia tekijöitä. Jos Stars onnistuu hyödyntämään näitä tekijöitä, heillä on hyvät mahdollisuudet viedä selvä voitto tästä kohtaamisesta. Starsin vahva suorituskyky antaa heille etumatkaa ja mahdollisuuden napata voitto kotiyleisönsä edessä.

Pelivihje: Dallas Stars 1.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

328 Lukukerrat