Liiga vihje: Kärpät – KalPa 17.2.2024

Kärpät ja KalPa kohtaavat jännittävässä revanssi ottelussa Lauantaina. Ottelusta erityisen mielenkiintoisen tekee se, että vierasjoukkue KaPa majailee sarjataulukossa sijalla 7 aivan Kärppien kannoilla kiinni, joka on puolestaan sijalla 6.

Kärpät

Kotijoukkue Kärpät on ottelun suosikki kertoimien valossa, mutta urheiluviihteen papereissa Kärpät voisivat olla hieman isompikin suosikki. Kärpät on onnistunut heittämään 50 ottelussa 140 maalia ja päästämään 129.

Kärpät ovat suoriutunut suhteellisen tasaisesti kauden mittaa ja myös tänään tullaan näkemään tasavahva kärpät kentällä.

KalPa

KalPa on niin ikään suorittanut keskivertoisesti koko kauden, mutta ovat ehdottomasti ollut enemmän kotijoukkue. Kalpan maalisuhde tälle kaudelle näyttää 136:129, joten se on suhteellisen samaa luokkaa kuin Kärpillä.

KalPa on kuitenkin suorittanut huomattavasti paremmin kotikentällään kuin vieraissa, joka painaa myös tämän päivän vaakakupissa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi kärpät voittaa revanssi ottelun?

Näimme juuri eilen Perjantaina Kärpät – KalPa ottelun, joka päätyi jatkoajalle, jonka jälkeen KalPa pakkasi kamansa voittajana.

Kuten aiemmin mainittua, niin Kärpät on suoriutunut hieman paremmin, kuin KalPa ja näkemyksemme onkin, että tämän päivän revanssi ottelusta pisteet jäävät Raksilaan – Siis kaikki pisteet.

Päivään painetaankin siis Kärpät @ 2.00

Pelivihje: Kärpät @ 2.00

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Katso myös muut pitkävetovihjeet!

333 Lukukerrat