NHL Primetime : NY Islanders – NY Rangers

Sunnuntai iltana pelataan mielenkiintoinen ottelu primetimessä. Vastakkain asettuu Islander ja Rangers, joista toisella on meneillää uskomaton voittoputki. Lisäksi rangersilla yleinen vire on ollut huikeaa seurattavaa.

New York islanders

NY Islanders on laadukas joukkue, joka on suoriutunut ailahtelevaiseesti tällö kaudella ja pitää tällä hetkellä sijaa 10 Itäisen konferenssin sarjataulukossa. Islanders on todella isku kykyinen joukkue, joka jää harvemmin jalkoihin. Tänään vastaan asettuu kuitenkin tiukka vastus.

New york rangers

NY Rangers on huippu vireessä jälleen ja ei uskommekin, että tänä vuonna saatetaan mennä pitkälle. Tällä hetkellä rangers majailee sijalla 3 Itäisen konferenssin sarjataulukossa, ja on porskuttanut peräti 6 perättäistä voittoa, Rangers on todella tulivoimainen ja puolustuskykyinen joukkue, jolla on mahdollisuudet mihin.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Katkeaako rangersin voittoputki?

Hyvin todennäköisesti ei. Urheiluviihteen papereissa Rangers on heittämällä isompi suosikki kuin islanders illan otteluun. On siis enemmän kuin todennäköistä, että Rangers tulee ja nappaa tänään koko potin kotiin. Siksi vetoluiskalle lähteekin Rangersin suora voitto.

Pelivihje: Rangers 2.10

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!

Nappaa 25€ ilmaisveto!
234 Lukukerrat