Liiga pitkävetovihje: Vieläkö SaiPa jaksaa yllättää jättikertoimella? 12.3.2024

Tiistain Liigakierroksen ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 1300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 1300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Pelicans – SaiPa

Jännittävä jääkiekko-ottelu odottaa, kun Pelicans ja SaiPa kohtaavat toisensa 12. maaliskuuta 2024. Sarjataulukon kolmantena oleva Pelicans asettuu haastamaan 15. sijalla olevaa SaiPaa. Pelicans on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, kun taas SaiPa on napannut kaksi voittoa viidestä viimeisestä kohtaamisestaan.

Pelicans on näyttänyt vahvuutensa kauden edetessä ja pitää kiinni kärkisijoituksestaan. Joukkue on voittanut usein tasaisia kamppailuita ja on vahvassa iskussa. SaiPalla on ollut vaikeuksia pysyä voittojen tiellä, mutta joukkue voi yllättää. SaiPan yllätysvoitto kertoimella 13.00 tarjoaa houkuttelevan pelimahdollisuuden. SaiPalla on potentiaalia yllättää vastustajansa, erityisesti koska Pelicansin motivaatiossa voi olla pieniä puutteita. Korkea kerroin heijastaa SaiPan altavastaajan asemaa, mutta samalla se antaa pelaajille mahdollisuuden hyödyntää suurta tuottoa, jos SaiPa onnistuu yllättämään Jääkiekko on tunnettu yllätyksistä, ja tällainen pelikohde tuo jännitystä otteluseurantaan.

SaiPan voitto kertoimella 13.00 näyttää houkuttelevalta pelikohteelta niille, jotka etsivät mahdollisuutta suureen tuottoon. Ottelussa voi tapahtua mitä tahansa, ja tämä korkea kerroin tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokeilla onneaan SaiPan yllätysvoiton puolesta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla SaiPa voittoa kertoimella 13.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

221 Lukukerrat