Liiga pitkävetovihje: Lappeenrannassa jättikertoimella perjantai-iltaan 1.3.2024

Perjantain Liiga- ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 850,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 850,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

SaiPa – Jukurit

SaiPa ja Jukurit kohtaavat jännittävässä jääkiekko-ottelussa 1.3.2024. Molemmat joukkueet ovat kokeneet vaikeuksia viime aikoina, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Sarjataulukossa SaiPa sijoittuu 15. sijalle, kun taas Jukurit pitää hallussaan 5. sijaa.

Vaikka SaiPa löytyy sarjataulukon alemmasta päästä, joukkueella voi olla mahdollisuus yllätysvoittoon useista syistä. Joukkueet kohtaavat harvoin tasaisissa olosuhteissa, ja yksittäiset ottelut voivat tuoda yllätyksiä. SaiPan voittokerroin 8.50 on houkutteleva pelikohde, erityisesti jos joukkue pystyy hyödyntämään kotikenttäetuansa ja parantamaan suoritustaan viime peleistä. Voittokerroin heijastaa mahdollista yllätystä, ja jos SaiPa onnistuu pelaamaan vahvan ottelun, se voi tarjota pelaajille hienon tuoton sijoitukselle.

Vaikka Jukurit onkin sarjataulukossa edellä ja onnistunut hieman paremmin viime peleissä, jääkiekossa on aina tilaa yllätyksille. Voittokerroin 8.50 houkuttelee niitä vedonlyöjiä, jotka etsivät mahdollisuutta pelata altavastaajaa ja mahdollista yllätystä tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla SaiPa voittoa kertoimella 8.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

446 Lukukerrat