Liiga pitkävetovihje: Kevään ensimmäinen seiskapeli – Kumpi voittaa? 2.4.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Pelicans – HIFK

Liigan pudotuspelit saavuttavat huippunsa, kun Lahden Pelicans ja Helsingin IFK kohtaavat seitsemännen ja ratkaisevan ottelunsa. Ottelusarja on ollut äärimmäisen tasainen ja jännittävä, kun molemmat joukkueet ovat onnistuneet voittamaan kolme ottelua.

Pelicans aloitti vahvasti voittamalla ensimmäiset kolme ottelua, mutta HIFK on noussut takaisin sarjaan voittamalla kolme seuraavaa ottelua peräkkäin. Tämä asettaa kaiken panoksen seitsemänteen otteluun, jossa ratkaistaan joukkueiden kohtalo ja jatkoon pääsy.

HIFK:n voitto kertoimella 3.00 on houkutteleva pelikohde. HIFK:lla on nyt selkeä momentum ja voittamisen mentaliteetti puolellaan, kun he ovat onnistuneet kääntämään sarjan tasoihin vastoin odotuksia. Joukkueella on laaja kokemus ja taito suoriutua isoista peleistä, mikä voi olla ratkaiseva tekijä seitsemännen ottelun voiton suhteen. HIFK:n voitto näyttää houkuttelevalta vaihtoehdolta niille, jotka uskovat joukkueen kykyyn jatkaa vahvaa suoritustaan ja edetä seuraavalle pudotuspelikierrokselle. Kertoimen ollessa 3.00 se tarjoaa myös suuren voiton osuessaan.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla HIFK voittoa kertoimella 3.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

248 Lukukerrat