Liiga pitkävetovihje: SaiPa – Ässät 5.3.2024

Liigan jääkiekkokausi jatkuu, kun SaiPa kohtaa Ässät 5. maaliskuuta 2024. Otteluun lähdetään tasaisista lähtökohdista, vaikka sarjataulukossa SaiPa löytyykin sijalta 15 ja Ässät sijalta 12.

SaiPa

Kotijoukkue SaiPa on kerännyt 57 ottelusta 42 pistettä, ja joukkueen maalisuhde on 118 tehtyä maalia ja 225 päästettyä maalia. SaiPa onnistui voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä antaa heille pienen positiivisen impulssin ennen Ässät-kohtaamista.

Ässät

Vierailijajoukkue Ässät on sarjataulukossa hieman korkeammalla sijalla, mutta he ovat kokeneet vaikeuksia viime aikoina. Ässät on sijoittunut 12. sijalle kerättyään 56 ottelusta 75 pistettä, ja maalisuhde on 126 tehtyä maalia ja 136 päästettyä maalia. Joukkue on hävinnyt neljä ottelua peräkkäin, mikä voi heikentää heidän itseluottamustaan ennen SaiPa-ottelua.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi SaiPa voittaa tämän ottelun, vaikka he eivät ole ennakkosuosikki?

SaiPa on ollut viime aikoina hieman vahvempi, voittaen kaksi edellistä otteluaan. Vaikka joukkueen sijoitus sarjataulukossa ei ole paras mahdollinen, heillä on mahdollisuus hyödyntää Ässien heikkoa jaksoa ja käyttää tilaisuutensa hyväkseen kotikentällään. SaiPan pelaajat voivat tuntea itsensä haastajina ja käyttää tätä motivaationa näyttääkseen, että he kykenevät voittamaan myös vahvempia vastustajia. Yhdistettynä kotiyleisön tukeen nämä tekijät voivat luoda otollisen tilanteen, jossa SaiPa voittaa ottelun, vaikka ei ole ennakkosuosikki.

Pelivihje: SaiPa 4.80

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

277 Lukukerrat