Liiga pitkävetovihje: Pelicans – TPS 26.10.2023

Tänään kiekkokansa saa todistaa mielenkiintoista kamppailua, kun Pelicans kohtaa TPS:n Lahden Isku Areenalla. Molemmat joukkueet ovat taistelemassa pisteistä ja paikasta pudotuspeliviivan yläpuolella.

Pelicans voittoputkessa

Pelicans saapuu otteluun sarjataulukon 11. sijalta, mutta he ovat näyttäneet viime aikoina vahvaa peliä. Joukkue on voittanut neljä peräkkäistä ottelua varsinaisella peliajalla, ja tämä voittoputki kuvastaa joukkueen tasaista nousua sarjataulukossa. Pelaajat ovat löytäneet tehokkuutensa hyökkäyspäässä, ja maalisuhde 39:46 antaa viitteitä siitä, että Pelicans pystyy luomaan maalipaikkoja ja myös puolustamaan hyvin.

TPS on ajautunut huonoon vireeseen

TPS on sarjataulukon 9. sijalla ja joukkue on koonnut 21 pistettä 16 ottelusta. He ovat kuitenkin taipuneet viimeisestä viidestä ottelusta neljästi. Maalisuhde 36:40 osoittaa heidän haasteensa puolustuspäässä. TPS:llä on ollut vaikeuksia pitää vastustajiaan kurissa, ja tämä voi olla heidän suurin heikkoutensa tässä ottelussa.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Kotijoukkueella avaimet voittoon

Pelicansin voiton avain on heidän vireensä ja vahva joukkuepelaaminen. He ovat pelanneet hyvin yhteen, ja pelaajilla on selkeä rooli joukkueen yhteisessä tekemisessä. Lisäksi Pelicansilla on vahvistunut itseluottamus viimeaikaisten voittojen myötä. TPS:llä sen sijaan on edessään vaikea tehtävä, kun heidän on löydettävä ratkaisut sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

Näiden joukkueiden välillä on selvä ero vireessä ja itseluottamuksessa, ja tämä voi olla ratkaiseva tekijä Pelicansin eduksi tässä ottelussa. Jos he jatkavat vahvaa peliään ja pitävät puolustuksensa tiiviinä, heillä on hyvät mahdollisuudet ottaa voitto kotiyleisönsä edessä.

Pelivihje: Pelicans 1.85

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

377 Lukukerrat