Liiga pitkävetovihje: Onko Kuopiolaisten selkäranka jo katkennut kokonaan? 9.4.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 185,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 185,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Tappara – KalPa

Liigan välieräottelu Tappara – KalPa 9.4.2024 on Tapparalle mahdollisuus viedä sarja lähemmäs finaalipaikkaa, kun joukkue johtaa sarjaa 2-0 voitettuaan molemmat ensimmäiset kohtaamiset. Tappara osoitti vahvuutensa ensimmäisessä ottelussa voittaen sen jatkoajalla ja jatkoi vakuuttavuuttaan toisessa ottelussa, jossa se nousi takaa-ajoasemasta voittoon. Tämä antaa Tapparalle selkeän psykologisen edun jatkoon.

KalPan selkäranka näyttää olevan taittumassa, kun joukkue menetti johtoaseman toisessa ottelussa ja kohtaa nyt enemmän mahdollisen eliminoinnin uhkan. Tapparan itseluottamus on korkealla ja joukkue tulee varmasti taistelemaan tiensä finaaliin.

Tapparan voitto kertoimella 1.85 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen tiistaille. Tappara on näyttänyt kykynsä voittaa tiukkoja otteluita ja tehdä kaiken tarvittavan voiton eteen, erityisesti tässä sarjassa. Joukkueella on laaja kokemus menestyksekkäästä playoff-pelaamisesta ja taito sulkea ottelusarjat tehokkaasti. Tapparan voittokerroin 1.85 tarjoaa hyvän vastineen panokselle, kun otetaan huomioon joukkueen vahvuudet, momentum ja halu viedä sarja kotonaan päätökseen nopeasti.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tappara voittoa kertoimella 1.85.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

178 Lukukerrat