Liiga pitkävetovihje: Mielenkiintoisin välierien ottelusarja starttaa Tampereella 5.4.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Tappara – KalPa

Liigan välieräottelu Tappara – KalPa 5.4.2024 lupaa olla jännittävä kohtaaminen, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaa toisensa tavoitellessaan paikkaa finaalissa. Tappara selviytyi välieriin voittamalla TPS:n puolivälieräsarjassa 4-2, vaikka joukkue ei ole vielä näyttänyt koko potentiaaliaan pudotuspeleissä. Tämä antaa Tapparalle mahdollisuuden parantaa peliään entisestään ja näyttää vahvuutensa KalPaa vastaan.

KalPa eteni vakuuttavasti puolivälieriin voittamalla Ilveksen näytöstyyliin 4-1. KalPa on osoittanut vahvuutensa sekä hyökkäys- että puolustuspelissä, ja he saapuvat otteluun itseluottamusta huokuen. Vaikka KalPa onkin vahva vastustaja, Tapparan voitto kertoimella 2.00 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Tapparalla on laaja kokemus menestyksekkäästä pudotuspelipelaamisesta ja heillä on kyky nostaa pelinsä tärkeissä otteluissa. Tappara saattaa hyötyä melko paljon kotiedusta ja fanien tuesta ottelussa.

Tapparan voittokerroin 2.00 tarjoaa houkuttelevan vastineen panokselle, erityisesti kun otetaan huomioon joukkueen potentiaali ja mahdollisuus parantaa peliään entisestään välierissä. Näin ollen, Tapparan voitto näyttää houkuttelevalta vaihtoehdolta fiksulle vedonlyöjälle tässä välieräsarjan kohtaamisessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tappara voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

419 Lukukerrat