Liiga pitkävetovihje: Kampeaako KalPa takaisin taisteluun mukaan? 12.4.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 270,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 270,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

KalPa – Tappara

Liigan välieräottelu KalPa – Tappara 12.4.2024 lupaa olla jännittävä kohtaaminen, kun Tappara johtaa sarjaa 2-1. Ottelusarja on ollut äärimmäisen tasainen, ja molemmat joukkueet ovat osoittaneet kykynsä voittaa. Tappara voitti ensimmäisen kohtaamisen jatkoajalla ja toisen varsinaisella peliajalla, mutta KalPa vastasi voittamalla kolmannen ottelun Tampereella.

Vaikka Tappara oli ylivoimainen koko runkosarjan ajan, on outoa nähdä heidät altavastaajina tässä kohtaamisessa, kuten kertoimet antavat ymmärtää. Tappara on osoittanut vahvuutensa ja kykynsä voittaa tiukkoja pelejä koko kauden ajan, ja heidän kokemuksensa menestyksekkäästä playoff-pelaamisesta antaa heille selkeän edun.

Tapparan voitto kertoimella 2.70 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Tappara on tottunut paineen alla pelaamiseen ja pystyy käsittelemään tilanteen kypsästi. Joukkueella on laaja kokemus voittamisesta vieraskentällä, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan missä tahansa. Tapparan voittokerroin 2.70 tarjoaa hyvän vastineen panokselle, kun otetaan huomioon joukkueen vahvuudet, kokemus ja yksilötaidot. Tapparan voitto näyttää hyvältä vaihtoehdolta fiksulle vedonlyöjälle tässä välieräottelussa, koska heidät asetetaankin altavastaajan rooliin.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tappara voittoa kertoimella 2.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

409 Lukukerrat