Liiga pitkävetovihje: Lukko – HIFK 28.12.2023

Tänään iltapäivällä 28. joulukuuta 2023 Liigan jääkiekkokierroksen kohokohtana nähdään kamppailu Lukon ja HIFK:n välillä. Ottelu pelataan Lukon kotiareenalla Raumalla, ja molemmat joukkueet lähtevät kamppailuun tavoitteena napata tärkeitä sarjapisteitä. Ottelunpanokset ovat korkeat, kun Lukko tavoittelee nousua sarjataulukossa ja HIFK pyrkii vahvistamaan asemaansa kärkikahinoissa.

Lukko

Lukko saapuu otteluun sarjataulukon kuudentena, 51 kerätyllä pisteellä 33 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on tasainen, 82 tehtyä maalia ja 83 päästettyä maalia. Lukko on esiintynyt viime aikoina vakuuttavasti voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta, ja joukkueen pelaajilla on nähty hyviä otteita niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin.

HIFK

HIFK puolestaan saapuu Raumalle sarjataulukon kolmantena, kerättyään 55 pistettä 32 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on vakuuttava, 98 tehtyä maalia ja 77 päästettyä maalia. Vaikka HIFK:n voittosarake onkin viiden viimeisimmän ottelun osalta ollut hieman heikompi, joukkueen kokonaiskunto on edelleen vahva, ja pelaajilla on potentiaalia ratkaista otteluita.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten HIFK voittaa?

Joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen, kokeneet avainpelaajat ja vahva maalivahtipeli antavat sille selkeän edun. HIFK pystyy hyödyntämään vastustajansa mahdolliset heikkoudet ja loihtimaan maalipaikkoja tehokkaasti. Joukkueen fokus ja halu voittaa voivat olla ratkaisevat tekijät, kun HIFK pyrkii ottamaan täyden pistepotin Raumalta. Lukolla on kuitenkin kotietu ja taistelutahtoa, joten odotettavissa on tiukka ja viihdyttävä kamppailu.

Pelivihje: HIFK 2.85

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

328 Lukukerrat