Liiga pitkävetovihje: Lappeenrannassa yllätyksen mahdollisuus? 21.2.2024

Keskiviikon Liiga-kierroksen ottelut tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 600,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 600,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

SaiPa – TPS

SaiPan ja TPS:n välisessä Liigan jääkiekko-ottelussa 21. helmikuuta 2024 odotetaan tiukkaa taistoa, kun molemmat joukkueet tavoittelevat voittoa. Viimeisten viiden ottelun tilastot osoittavat, että kumpikin joukkue on napannut kaksi voittoa, mikä entisestään lisää jännitystä tulevaan kohtaamiseen.

SaiPa löytyy sarjataulukosta sijalta 15, ja heidän kotikentällään pelaaminen antaa heille mahdollisuuden yllättää korkeammalla sijalla olevan vastustajansa. Joukkueen panos on ratkaiseva, kun he pyrkivät kaventamaan piste-eroa ylemmille sijoille. SaiPan voitolle tarjottava houkutteleva 6.00 kerroin herättää mielenkiinnon yllätysvoiton mahdollisuuteen.

TPS taas sijoittuu taulukossa sijalle 11 ja pyrkii vahvistamaan asemiaan kohti playoffeja. Heidän on oltava valmiita kohtaamaan SaiPan aggressiivinen hyökkäys ja varottava yllätyksiä vastustajan kotikentällä.

Odotettavissa on tasainen kamppailu, jossa molemmat joukkueet antavat kaikkensa. Ottelun lopputuloksesta voi povata jännittäviä käänteitä, ja SaiPan voiton kertoimen myötä vedonlyöjille tarjoutuu houkutteleva tilaisuus napata mukava voitto. Jääkiekkoyleisö saa varmasti nauttia intensiivisestä kohtaamisesta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla SaiPan voittoa kertoimella 6.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

283 Lukukerrat