Liiga pitkävetovihje: Kokeilun arvoinen megakerroin Oulussa 28.2.2024

Keskiviikon Liiga- ottelu tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 1100,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 1100,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Kärpät – SaiPa

Kärpät ja SaiPa kohtaavat mielenkiintoisessa ottelussa 28. helmikuuta 2024. Kärpät lähtee otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta, kun taas SaiPa löytyy sijalta 15. Kärpillä on allaan vakuuttava neljän ottelun voittoputki, kun taas SaiPa taistelee epätasaisista suorituksistaan, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelusta.

SaiPan viimeisin voitto Lukosta antaa joukkueelle varmasti itseluottamusta, ja he yrittävät jatkaa voittokulkuaan Kärppiä vastaan. Kärpät on kuitenkin vahva joukkue ja tulee varmasti antamaan kovan vastuksen.

SaiPan voitto Kärpistä olisi yllätys, mutta se on houkutteleva pelikohde kertoimella 11.00. Ottelun epävarmuustekijät, kuten joukkueiden ottelupäivän kunto ja poissaolot, voivat luoda tilanteen, jossa SaiPan voitto tarjoaa pelaajille hyvän mahdollisuuden korkeaan voittokertoimeen. Jääkiekko on arvaamaton laji, ja yllätykset ovat aina mahdollisia, mikä tekee SaiPan voitosta houkuttelevan pelivalinnan suuria voittoja etsiville vedonlyöjille.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla SaiPa voittoa kertoimella 11.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

255 Lukukerrat