Liiga pitkävetovihje: KooKoo – TPS 13.10.2023

KooKoo ja TPS kohtaavat Liigan jääkiekko-ottelussa 13. lokakuuta 203 klo 18:30.

KooKoo löytyy sarjataulukosta sijalta 13, kun se on kerännyt 12 ottelusta vain 11 pistettä ja maalisuhde on 30 tehtyä ja 42 päästettyä maalia. Joukkue on onnistunut voittamaan viidestä edellisestä ottelustaan ainoastaan kaksi, mikä kuvastaa heidän vaikeuksiaan tällä hetkellä.

TPS on vahvemmassa asemassa, sijoittuen sarjataulukossa kuudenneksi. He ovat keränneet 11 ottelusta 19 pistettä ja maalisuhde on 31 tehtyä ja 26 päästettyä maalia. Vaikka TPS on voittanut myös kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, heidän joukkueensa on tasapainoisempi ja vahvempi tällä hetkellä.

Lunasta jopa 5x 20€ ilmaisvetoja tai yksi 100€ ilmaisveto 👉Nappaa haltuun!👈

Miksi sitten TPS voittaa tämän ottelun?

  1. Joukkueiden tasoero: Sarjataulukko ja piste-ero joukkueiden välillä kertovat siitä, että TPS on vahvempi joukkue tällä hetkellä. Heidän pelaajillaan on enemmän kokemusta ja taitoa voittaa otteluita.
  2. Maaliero: TPS:llä on parempi maalisuhde, mikä osoittaa heidän kykynsä sekä hyökätä että puolustaa. Heidän maalivahtinsa ovat olleet vakuuttavia ja puolustus tiiviimpi.
  3. Kokemus tiukoissa tilanteissa: TPS:llä on joukkueessaan pelaajia, jotka ovat tottuneet voittamaan tiukkoja pelejä. Tämä kokemus auttaa heitä tekemään oikeat päätökset ja suoriutumaan paineen alla.
  4. Valmennus: TPS:llä on vahva valmennusryhmä, joka pystyy tarvittaessa tekemään muutoksia pelin aikana.

Pelivihje: TPS 2.70

200€ bonus - Pienet kierrätykset!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

369 Lukukerrat