Liiga pitkävetovihje: KooKoo – Tappara 28.2.2024

KooKoo ja Tappara kohtaavat odotetussa Liiga-ottelussa 28. helmikuuta 2024, ja ottelu lupaa jännitystä sarjataulukon eri ääripäissä olevien joukkueiden kohtaamisessa.

KooKoo

Kotijoukkue KooKoo on sijalla 11 ja on kerännyt 75 pistettä 55 ottelusta, maalisuhteen ollessa 162:159. Joukkue on kokenut vaikeuksia viime aikoina, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Tappara

Tappara sen sijaan loistaa sarjataulukon toisella sijalla, keräten 106 pistettä 53 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on vaikuttava 179 tehtyä maalia ja 131 päästettyä maalia. Tappara on ollut vakuuttava, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan ja pysyen kärkikahinoissa.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkueella ei ole mahdollisuuksia

Tapparan voittoon vaikuttaa useita tekijöitä. Heidän vahva asemaan sarjataulukossa ja viimeaikainen menestys antavat heille itseluottamusta ja määrätietoisuutta. Joukkueen hyökkäys on tehokas, ja he ovat onnistuneet löytämään maalintekijöitä eri ketjuistaan. Puolustuspelissä he ovat myös näyttäneet kykenevänsä pitämään vastustajansa kurissa.

Tapparan pelaajien välinen kemia ja yhteispeli ovat olleet vahvaa. Joukkue on pystynyt hyödyntämään vastustajiensa heikkoudet ja pelaamaan yhtenäisesti niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Maalivahtipeli on ollut vakuuttavaa, ja se on tärkeä osa joukkueen menestystä.

Tappara voittaa, koska heillä on selkeä etulyöntiasema niin pistetilanteessa kuin joukkueiden välisten voittojen suhteen. Tappara pystyy hyödyntämään KooKoon mahdollisia puutteita ja kontrolloimaan peliä vahvan joukkuepelin avulla. Heidän nälkä voittoon ja taitonsa ratkaisevissa hetkissä antavat heille parhaat mahdollisuudet voittoon tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Tappara 2.15

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

322 Lukukerrat