Liiga pitkävetovihje: Keskiviikon altavastaajalla valtavia voittoja 24.1.2024

Liigan keskiviikon ottelut tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 650,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen Liiga-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 650,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla moneyline-valinnalla Liigan pelikohteen.

SaiPa – Kärpät

SaiPa ja Kärpät kohtaavat kiehtovassa Liigan jääkiekko-ottelussa, kun sarjataulukon 15. SaiPa on kohdannut haasteita sijoittuen sarjan pohjalle, mutta he ovat voittaneet viime aikoina kolme ottelua peräkkäin, osoittaen parannusta. Kärpät puolestaan on sarjataulukon kuudentena ja on myös voittanut kolme viimeisintä otteluaan vakuuttavasti.

Vaikka Kärpät on vahvempi joukkue paperilla, SaiPalla on mahdollisuus yllättää. Voittoputki ja parantunut peli voivat antaa heille tarvittavaa itseluottamusta haastaa Kärpät. Otteluun lähdetään kahden kuumana käyvän joukkueen kohtaamisena.

SaiPan voitto on houkutteleva pelikohde kertoimella 6.50, sillä heillä on voittoputken myötä potentiaalia yllättää vahvempikin vastustaja. Vedonlyöjät näkevät tässä tilanteessa hyvän mahdollisuuden hyödyntää korkeaa kerrointa ja ottaa riskin SaiPan eduksi. Voitto vaatisi kuitenkin joukkueelta erinomaista suoritusta ja onnistumista avainpelaajilta.

Näin voitat 650,00 ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla SaiPan voittoa kertoimella 6.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

337 Lukukerrat