Liiga pitkävetovihje: Perjantain altavastaajalla suuria voittoja 26.1.2024

Liigan perjantain ottelut tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 525,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen Liiga-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 525,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla moneyline-valinnalla Liigan pelikohteen.

KooKoo – SaiPa

Tulevassa Liiga-ottelussa kohtaavat KooKoo ja SaiPa, kun molemmat joukkueet tavoittelevat voittoa tasaisessa kamppailussa. Molemmilla on kolme voittoa viidestä edellisestä ottelustaan, mikä tekee tästä kohtaamisesta erityisen mielenkiintoisen. SaiPan mahdollisuudet yllätysvoittoon perustuvat joukkueen viimeaikaiseen vireeseen ja kykyyn hyödyntää vastustajiensa heikkouksia. Joukkue on löytänyt voittoja viime aikoina ja on mahdollisesti saanut lisää itseluottamusta onnistumisistaan.

SaiPa voi hyvinkin voi yllättää kertoimella 5.25, mikäli he pelaavat vahvasti ja hyödyntävät KooKoon heikkoudet. Pelin dynamiikka ja yllättävät tilanteet ovat aina osa jääkiekkoa, ja SaiPa voi hyvin käyttää tilaisuuden napatakseen voiton yllättäen.

Näin voitat 525,00 ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla SaiPan voittoa kertoimella 5.25.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

227 Lukukerrat