Liiga pitkävetovihje: Altavastaajalla keskiviikon suuret voitot 7.2.2024

Liigan keskiviikon ottelut tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 340,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen Liiga-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 340,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla moneyline-valinnalla Liigan pelikohteen.

Kärpät – Ässät

Kärpät ja Ässät kohtaavat jännittävässä Liigan jääkiekko-ottelussa 7. helmikuuta 2024. Ottelu lupaa tiukkaa kamppailua, kun Kärpät, sarjataulukon viides, isännöi Ässiä, jotka löytyvät sijoitukselta yhdeksän.

Vaikka Kärpät on vahva joukkue, Ässillä on mahdollisuus yllätysvoittoon.  Ässät onnistuu usein pelaamaan hyvin korkean profiilin vastustajia vastaan. Heidän puolustuspelinsä ja maalivahtipeli voivat aiheuttaa vaikeuksia Kärpille, erityisesti jos he onnistuvat hyödyntämään vastustajansa heikkouksia. Ässillä on vahva erikoistilannepelaaminen, joka voi kääntää ottelun heidän eduksensa. Joukkueen motivaatio voittaa korkeammalla sijoitetun joukkueen antaa heille ylimääräisen syyn taistella voitosta.

Kertoimen ollessa 3.40 Ässien voitolle, näemme tässä potentiaalisen yllättäjän. Tämä tekee ottelusta entistä mielenkiintoisemman seurattavan, kun odotamme, miten tapahtumat tulevat kehittymään jäällä.

Näin voitat 340,00 ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Ässien voittoa kertoimella 3.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

303 Lukukerrat