Liiga pitkävetovihje: HIFK – Kärpät 1.12.2023

Liigan kiekkokausi jatkuu jännittävällä ottelulla, kun HIFK kohtaa Kärpät 1. joulukuuta 2023. Ottelu lupaa tiukkaa taistoa, kun kaksi kärkijoukkuetta asettuu vastakkain.

HIFK

HIFK aloittaa ottelunsa sarjataulukon kolmannella sijalla, keräten 25 ottelusta komeat 43 pistettä. Maalisuhde 75:66 osoittaa joukkueen tehokkuuden hyökkäys- ja puolustuspäässä. HIFK:n hyvä ajanjakso on kuitenkin tällä hetkellä katkeamassa täysin, sillä joukkue on hävinnyt neljä edellistä otteluaan. Tämä asettaa paineita joukkueelle, ja he varmasti hakevat voittoa kääntääkseen suunnan.

Kärpät

Kärpät, sarjataulukon neljäntenä, on vain pisteen päässä HIFK:sta. 42 pistettä 25 ottelusta ja maalisuhde 68:56 heijastavat myös vahvaa suorittamista kaukalossa. Vaikka Kärpät on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, joukkueessa on potentiaalia kääntää tilanne edukseen.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Ratkaisevat tekijät ottelussa

Ottelun ratkaisevat tekijät ovat molempien joukkueiden kyky puolustaa laadukkaasti ja hyödyntää vastustajan virheitä. HIFK:lla on mahdollisuus korjata tappioputkeaan, mutta Kärpät saattaa olla nälkäisempi voittoon. Kärpät voittaa, jos he onnistuvat hyödyntämään vastustajan epävarmuuden, hallitsemaan kiekkoa ja iskemään tehokkaasti vastahyökkäyksistä. Kokonaisuudessaan odotettavissa on kiihkeä ottelu, jossa molemmat joukkueet tavoittelevat kauden tärkeää voittoa.

Pelivihje: Kärpät 3.15

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

421 Lukukerrat