Liiga pitkävetovihje: SaiPa – JYP 31.10.2023

Tiistaina 31. lokakuuta 2023 nähdään mielenkiintoinen Liigan jääkiekko-ottelu, kun SaiPa ja JYP kohtaavat Lappeenrannassa Kisapuistossa. Ottelun kertoimet tarjoavat kiinnostavan pelikohteen (3.40-4.30-1.87), ja tässä pelivinkissä tarkastellaan, miksi JYPin voitto on houkutteleva vedonlyöntikohde.

SaiPa

SaiPa löytyy sarjataulukon häntäpäästä, ja joukkueella on ollut haasteita alkukaudella. He ovat keränneet 15 ottelusta vain 13 pistettä, ja maalisuhde 37 tehtyä maalia ja 57 päästettyä maalia kertoo selkeästi ongelmista puolustuspäässä. Joukkueen epätasainen suorituskyky ja tehottomuus hyökkäyspäässä ovat aiheuttaneet vaikeuksia voittojen saamisessa. Tämä heijastuu myös joukkueen sarjataulukon sijoitukseen.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

JYP

JYP on sijoittunut sarjataulukossa kahdeksanneksi, ja he ovat keränneet 15 ottelusta vahvat 25 pistettä. JYPin maalisuhde on tasapainoinen 44 tehtyä maalia ja 41 päästettyä maalia. Joukkue on osoittanut kykynsä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä, ja heidän suorituskykynsä on ollut johdonmukaisempaa kuin SaiPan. JYPin pelaajisto on taitava ja yhtenäinen, mikä on antanut heille etua tiukoissa otteluissa.

Kertoimet heijastavat JYPin suosikkiasemaa tässä ottelussa, mikä viittaa siihen, että myös vedonlyöntiyhtiöt uskovat JYPin voittomahdollisuuksiin. 1.87 kerroin JYPille on houkutteleva, kun otetaan huomioon joukkueiden välinen suorituskykyero ja JYPin vahva asema sarjataulukossa, jonka ansiosta JYPin voitto on todennäköisin lopputulos.

JYPin vahva joukkue ja tasapainoinen pelaaminen tekevät heidän voitostaan loistavan vaihtoehdon tässä ottelussa.

Pelivihje: JYP 1.87

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

335 Lukukerrat