Liiga pitkävetovihje: Ilves – JYP 28.11.2023

Liigan kärkijoukkue Ilves kohtaa 5. sijalla olevan JYPin mielenkiintoisessa jääkiekko-ottelussa tiistaina.

Ilves

Ilveksen vahva alkukausi on näkynyt sarjataulukossa, kun joukkue on vakiinnuttanut itsensä kärkipaikalle. Viimeaikainen menestys ja voittoputki ovat tehneet joukkueesta vahvan ennakkosuosikin tulevaan kamppailuun. Ilveksen tilastoja tarkasteltaessa joukkue on kerännyt 25 ottelusta vaikuttavat 52 pistettä, ja maalisuhde 84:65 kertoo vakuuttavasta hyökkäyspelistä. Viiden ottelun voittoputki on omiaan vahvistamaan joukkueen itseluottamusta ja antamaan heille selkeän edun tulevassa kohtaamisessa.

JYP

JYPin sijoitus viidenneksi on myös kunnioitettavaa, ja joukkue on kerännyt 22 ottelusta 37 pistettä maalisuhteen ollessa 69:63. Kaksi voittoa viidestä viimeisestä ottelusta kuitenkin vihjaa mahdollisista haasteista, jotka joukkue kohtaa. JYPin on löydettävä keinoja Ilveksen vahvaa hyökkäystä vastaan ja parannettava tulivoimaansa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Ilveksen avaimet voittoon

Ilveksen voiton avaimet ovat vahva joukkuepelaaminen ja tehokas hyökkäys. Joukkueen voittoputki kertoo pelaajien kovan työn ja yhteistyön tuloksesta. Ilveksen kyky maalintekoon ja tiivis puolustuspeli antavat heille selkeän edun kamppailussa. Ilves voittaa ottelun, koska joukkue on vahvempi kokonaisuus sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Heidän voittoputkensa ja sarjataulukon ykkössija heijastavat vahvaa itsevarmuutta, mikä antaa heille etulyöntiaseman JYPiä vastaan.

Pelivihje: Ilves 1.65

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

316 Lukukerrat