Liiga pitkävetovihje: Jukurit – Lukko 18.11.2023

Jukurit ja Lukko kohtaavat tänään Liigan jääkiekko-ottelussa, ja molemmat joukkueet tavoittelevat voittoa keskikastin sijoituksensa vahvistamiseksi. Jukurit pääsevät hyvässä hurmostilassa hakemaan lisää voittoja kotikentällään.

Jukurit

Jukurit on sarjataulukossa kohtalaisen hyvin sijoittunut, kerättyään 19 ottelusta 31 pistettä ja joukkue on saavuttanut positiivisen maalisuhteen 54:45. Joukkue on ollut viime aikoina vahvassa iskussa, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Jukurien hyvä vire antaa heille itseluottamusta, ja he pyrkivät jatkamaan voitokasta kulkuaan Lukon kustannuksella.

Lukko

Lukko on myös sarjataulukon keskivaiheilla ja on kerännyt 22 ottelusta samaiset 31 pistettä, mutta pelejä on kertynyt peräti kolme enemmän kuin Jukureilla. Heidän maalisuhteensa on hieman kapeampi, 56:60, mutta joukkueella on silti vahva potentiaali. Lukko on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, ja he hakevat nyt voittoa vahvasta vastustajasta.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Jukurit voittaa tämän ottelun?

Jukurit on viime aikoina osoittanut kovaa taistelutahtoa ja tehokasta pelaamista. Joukkue on onnistunut tekemään maaleja ja pitämään oman maalinsa puhtaana. Heidän vahva joukkuehenki ja hyvä vire antavat heille etulyöntiaseman tähän otteluun. Lukon puolustuksen haavoittuvaisuus antaa Jukureille tilaisuuden hyödyntää vastustajansa heikkouksia ja napata voitto kotiyleisön edessä. Jukurit pyrkii hyökkäämään aktiivisesti ja pitämään painetta vastustajallaan, mikä lopulta kääntää ottelun heidän eduksensa.

Pelivihje: Jukurit 2.10

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

338 Lukukerrat