Liiga pitkävetovihje: HPK – KalPa 8.3.2024

Tulevana pelipäivänä jääkiekon ystäviä odottaa mielenkiintoinen kamppailu, kun HPK ja KalPa kohtaavat toisensa.

HPK

Kotijoukkue HPK löytyy sarjataulukon 14. sijalta, kerättyään 57 ottelusta 58 pistettä. Joukkueen maalisuhde on kuitenkin haastava 108-171. Viimeaikaiset tulokset eivät ole suosineet HPK:ta, sillä se on onnistunut voittamaan vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

KalPa

KalPa sen sijaan nähdään hieman ylempänä sarjataulukossa, sijalla 8. Joukkue on kerännyt 57 ottelusta 88 pistettä ja maalisuhde on tasapainoinen 161-151. KalPa onnistui voittamaan kaksi viimeisintä viidestä ottelustaan, mikä kertoo joukkueen vahvasta suorituskyvystä.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Pisteet vierasjoukkueen matkaan

KalPa näyttää olevan vahvoilla useista syistä. Joukkue on sijoittunut HPK:ta korkeammalle sarjataulukossa, mikä viittaa parempaan kokonaissuoritukseen kauden aikana. KalPa saapuu otteluun voitokkaammalla momentumilla, kun taas HPK:lla on ollut vaikeuksia saavuttaa voittoja.

KalPa voittaa todennäköisesti ottelun, koska joukkue on paremmassa vireessä, sillä on vahva joukkuekokoonpano ja hyvä maalisuhde. Heidän voitokas tahtinsa viime aikoina antaa heille selkeän edun, ja joukkueella on mahdollisuus laittaa lisää pisteitä taulukkoon voittamalla HPK tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: KalPa 1.70

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

342 Lukukerrat