Liiga pitkävetovihje: HPK – Ilves 30.11.2023

Liigan jääkiekko-ottelussa kohtaavat HPK ja Ilves, kaksi joukkuetta, joiden nykyinen sijoitus sarjataulukossa kertoo erilaisista kausista. HPK löytyy sijalta 13, kun taas Ilves hallitsee sarjataulukon kärkeä.

HPK

HPK:n kausi on ollut haasteellinen, ja joukkue on onnistunut keräämään vain 31 pistettä 26 ottelusta. Maalisuhde 55:75 osoittaa, että joukkueella on ollut vaikeuksia tehdä maaleja ja pitää vastustajansa kurissa. Vaikka joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, tarvitaan vahvistusta sekä hyökkäys- että puolustuspelissä, jotta HPK voi kilpailla sarjan kärkijoukkueita vastaan.

Ilves

Ilves on tehnyt vahvan vaikutuksen tällä kaudella. Joukkue on kerännyt huikeat 55 pistettä 26 ottelusta ja nauttii sarjataulukon ykkössijasta. Ilveksen maalisuhde 89:66 kertoo tehokkaasta hyökkäyspelistä ja vahvasta puolustuksesta. Joukkue on voittanut peräti kuusi ottelua peräkkäin, mikä osoittaa sen erinomaisen vireen.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Ilves on auttamatta liian hyvä

Ilves on vahvempi joukkue niin sarjataulukossa kuin maalisuhteessa, ja tämä vahvuus näkyy myös voittoputkessa. Joukkue on löytänyt tasapainon hyökkäyksen ja puolustuksen välillä, ja pelaajat ovat pelanneet yhtenäisenä ryhmänä. Ilves voi hyödyntää HPK:n haasteita ja hyökkätä tehokkaasti heidän puolustustaan vastaan.

Ilves voittaa ottelun vahvemman joukkueen, kokemuksen, tehokkaan hyökkäyspelin ja kokonaisvaltaisen suorituksen ansiosta. HPK tarvitsee parannuksia sekä hyökkäys- että puolustuspelissä, jos se aikoo haastaa sarjakärjen.

Pelivihje: Ilves 1.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

266 Lukukerrat