Liiga pitkävetovihje: HIFK – Jukurit 27.9.2023

Tänään iltapäivällä Liiga tarjoaa jälleen mielenkiintoisen ottelun, kun HIFK isännöi Jukureita. HIFK löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta, kun joukkue on pelannut neljä ottelua ja kerännyt niistä 8 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen, 13 tehtyä maalia ja 9 päästettyä. Vieraaksi saapuva Jukurit taas nauttii kolmatta sijaa sarjataulukossa 11 pisteellä, jotka on kertynyt viidestä pelistä. Joukkueen maalisuhde on vaikuttava, 17 tehtyä maalia ja vain 9 päästettyä.

Altavastaajan kertoimet houkuttavat

Liigan pistepörssissä Jukurit lähes dominoivat, sillä peräti kolme heidän pelaajaansa löytyy TOP10-listalta ja kaksi pelaajaa TOP3-listalta. Kovarcik, Batna ja Huuhtanen ovat olleet joukkueelleen erityisen tärkeitä, ja heidän panoksensa tulee olemaan keskeisessä roolissa tässäkin ottelussa. Joukkueen hyvä maalisuhde puolestaan antaa käsityksen vahvasta pelaamisesta sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Vedonlyöjille tarjotaan houkuttelevia kertoimia tässä kohtaamisessa, sillä HIFK on suosikki 1.75 kertoimella, tasapeli on arvioitu 4.30 kertoimella ja Jukurien voitolle tarjotaan 3.80 kerrointa. Jukureiden suuri kerroin houkuttelee varmasti niitä, jotka uskovat ”yllätysvoittoon”.

Mihin kiinnitetään huomiota?

  1. Joukkueiden viimeaikaiset suoritukset: Jukurit on aloittanut kauden vahvasti ja onnistunut saamaan enemmän pisteitä kuin HIFK. Joukkueiden nykykunnossa Jukurit saa etua hurmoksesta.
  2. Avainpelaajat: Kovarcik, Batna ja Huuhtanen Jukurien riveissä ovat näyttäneet maalintekovoimaa ja johtajuutta. Heidän suorituksensa ovat avainasemassa.
  3. Maalivahtien rooli: Maalivahdit ovat aina keskeisessä osassa jääkiekkopelissä. Jukureiden maalivahtiosastolla on tällä hetkellä kaksi kuumaa maalivahtia.

Vaikka HIFK on kotonaan suosikki laadukkaan materiaalin puolesta, Jukureiden vahva alkukausi ja korkea kerroin tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon.Jääkiekkokauden kutkuttavuus jatkuu tällä jännittävällä kohtaamisella!

Pelivihje: Jukurit 3.80

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille Jukurit voitto (3.80)

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista 76,00€!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

415 Lukukerrat