Liiga pitkävetovihje: HIFK – Ilves 28.10.2023

HIFK kohtaa Ilveksen jännittävässä Liigan jääkiekko-ottelussa 28.10.2023 Helsingin Nordiksella. Ottelu lupaa olla äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä molemmat joukkueet ovat osoittaneet vahvaa peliä alkukaudella. HIFK löytyy sarjataulukosta neljänneltä sijalta, kun se on kerännyt 16 ottelusta 29 pistettä ja maalisuhde on 48 tehtyä ja 37 päästettyä maalia. Ilves taas on vakuuttavasti toisena taulukossa, 17 ottelullaan kerättyään 32 pistettä ja maalisuhteella 53:44.

HIFK on laadukas joukkue

Kotijoukkue HIFK:lla on useita vahvoja syitä voittaa tämä ottelu. Kotiedun hyödyntäminen voi olla ratkaiseva tekijä. Nordis on aina ollut HIFK:lle vahva pelipaikka, ja fanit luovat äänekkään ja innostuneen ilmapiirin, joka tukee joukkuetta. Ilves joutuu pelaamaan vieraskentällä, mikä lisää painetta heidän pelaajilleen.

Monta syytä pelata kotijoukkueen voittoa

HIFK:n maalivahti voi hyvinkin olla pelin avainpelaaja. Joukkueen maalivahti on ollut kauden aikana vakuuttava ja kykenee torjumaan Ilveksen vaaralliset yritykset. Puolustuksen tukemana HIFK voi pitää oman maalinsa puhtaana ja estää Ilvestä tekemästä maaleja.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

HIFK:n pelaajilla on syvää kokemusta ja taitoa. Heidän kokeneet pelaajansa voivat ottaa vastuuta ja johtaa joukkuetta voittoon. Hyökkääjillä on kykyä tehdä maaleja ja luoda maalipaikkoja, ja puolustajilla on vahva kyky suojella omaa maalia.

HIFK:n erikoistilannepelaaminen on myös vahvuus. Heillä on tehokkaita ylivoimapelaajia ja hyviä alivoimapelaajia, jotka voivat tehdä eron erikoistilanteissa.

Vaikka Ilves onkin vahva vastustaja, HIFK:lla on kaikki mahdollisuudet voittoon kotikentällään. Kotiedun, vahvan puolustuksen, kokeneiden pelaajien ja erikoistilannepelaamisen avulla HIFK voi voittaa tämän tärkeän ottelun ja jatkaa nousuaan Liigan sarjataulukossa.

Pelivihje: HIFK 2.15

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

342 Lukukerrat