NHL pitkävetovihje: Kärkijoukkueiden kahinasta yli kaksinkertaiset voitot 13.3.2024

Tiistain ja keskiviikon välisen yön NHL – ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 235,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 235,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Dallas Stars – Florida Panthers

Tulevana yönä kohtaavat kovavireiset joukkueet, kun Dallas Stars isännöi Florida Panthersia NHL:n jännittävässä ottelussa. Stars pitää tiukasti kiinni läntisen konferenssin toisesta sijastaan, kun taas Panthers hallitsee itäistä konferenssia ensimmäisenä. Molemmat joukkueet ovat osoittaneet vahvuutensa viime otteluissaan.

Dallas Starsilla on takanaan huikea voittoputki, voittaen viisi peräkkäistä ottelua. Joukkueen hyökkäys on tehokas, ja puolustus onnistuu pitämään vastustajat kurissa. Tähtipelaajien suoritukset ovat olleet ratkaisevia, ja joukkueen itseluottamus on huipussaan. Florida Panthers ei jää paljoa jälkeen, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueen hyökkäys on vaarallinen, ja maalivahti suoriutuu tehtävistään erinomaisesti. Panthersin tavoitteena on vahvistaa asemiaan konferenssin kärjessä.

Starsin voiton kerroin 2.35 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Joukkue on hyvässä vireessä, ja heillä on kotietu. Stars on pystynyt voittamaan kovia vastustajia viime aikoina. Panthersin hyökkäystä vastaan vahva puolustus voi olla ratkaiseva tekijä. Starsin voitto on hyvä valinta vedonlyöjälle houkuttelevan kerroimen myötä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Dallas Stars voittoa kertoimella 2.35.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

214 Lukukerrat