Tennis pitkävetovihje: Sloane Stephens – Olivia Gadecki 9.9.2024 Guadalajara WTA

Guadalajaran WTA-turnauksen ottelu Sloane Stephensin ja Olivia Gadeckin välillä lupaa tiukkaa taistoa, kun kaksi taitavaa pelaajaa kohtaavat kentällä.

Sloane Stephens

Stephens, sijoitettu maailmanlistalla sijalle 63, on kokenut amerikkalainen ammattilainen, joka tunnetaan erityisesti vahvasta pelistään ja nopeista jaloistaan kentällä. Hänen uransa kohokohtiin kuuluu muun muassa voitto US Openista vuonna 2017.

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets – Liity ja nappaa 30 ilmaiskierrosta ilman talletusta koodilla react30. Tarjolla myös 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

Olivia Gadecki

Gadecki, sijoitettu sijalle 152, on nuori australialainen lupaus, joka on noussut nopeasti ammattilaiskenttien tietoisuuteen. Hänen pelityylinsä on aggressiivinen ja hänellä on potentiaalia yllättää kokeneempia vastustajiaan.

Stephens ottaa niskalenkin keskinäisissä kohtaamisissa

Tämän vuoden kohtaamiset ovat olleet tasaista vääntöä, kun he ovat kohdanneet kahdesti aikaisemmin ja voitot ovat tasan 1-1. Stephensin vahvuus ja kokemus asettavat hänet ottelun suosikiksi, mutta Gadecki on osoittanut kykenevänsä haastamaan kovempiakin vastustajiaan. Guadalajaran ottelu lupaa katsojille intensiivistä ja taktisesti mielenkiintoista tennisviihdettä, kun Stephens ja Gadecki mittelöivät kentällä voitosta ja jatkopaikasta turnauksessa.

Pelivihje: Sloane Stephens 1.95

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

175 Lukukerrat