Tennis pitkävetovihje: Fabio Fognini – Tomas Machac 27.8.2024 US Open

US Openin ensimmäisen kierroksen ottelu Fabio Fogninin ja Tomas Machacin välillä lupaa mielenkiintoista kamppailua. Kokemus kohtaa nuoruuden, kun italialainen veteraani Fognini, ATP-rankingin sijalla 71, haastaa tsekkiläisen Machacin, joka on tällä hetkellä rankingissa sijalla 39.

Fabio Fognini

Fabio Fognini on 37-vuotias italialaispelaaja, joka on tunnettu temperamenttisesta pelityylistään ja kyvystään pelata paineettomasti vaikeissa tilanteissa. Uransa aikana Fognini on voittanut yhdeksän ATP-turnausta, ja hänen uransa paras sijoitus rankingissa on ollut 9. sija. Vaikka Fogninin viimeaikaiset suoritukset ovat olleet vaihtelevia, hän on tunnettu siitä, että pelaaja pystyy esittämään huippusuorituksia erityisesti suurten turnausten ensimmäisillä kierroksilla. Hänen kokemuksensa ja kyky kääntää tiukkoja otteluita edukseen tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa.

Testaa uusi vedonlyötisivu Rise Of bets – Liity ja nappaa 30 ilmaiskierrosta ilman talletusta koodilla react30. Tarjolla myös 25€ ilmaisveto ja talletusbonus!

Hyödynnä edut!

Tomas Machac

Tomas Machac on 23-vuotias tshekkiläinen lupaus, joka on noussut nopeasti ATP-rankingissa. Machac on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja vahvasta peruslyöntipelistään. Hänen nuoruutensa ja energiansa ovat auttaneet häntä saavuttamaan hyviä tuloksia viime aikoina, ja hän lähtee otteluun Fogninia vastaan ennakkosuosikkina. Suurten turnausten paineet ovat nuorelle pelaajalle usein haaste, erityisesti kokeneempaa vastustajaa vastaan.

Yllätysvoitto italialaiselle?

Vaikka Machac on selkeä ennakkosuosikki, Fognini on tunnettu yllätysvoitoistaan ja hän voi hyvin kääntää ottelun edukseen. Hänen kokemuksensa ja monipuolinen pelityylinsä voivat aiheuttaa ongelmia Machacille, erityisesti jos ottelu venyy pitkälle. Tämä kohtaaminen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nähdä, pystyykö nuori Machac pitämään päänsä kylmänä vai saako Fognini aikaan yllätyksen.

Pelivihje: Fabio Fognini 4.50

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

83 Lukukerrat