Tennis pitkävetovihje: Thiago Seyboth Wild – Fabio Fognini 7.11.2023

Tänään tiistaina Metzissä pelataan mielenkiintoinen ATP-tenniskohtaaminen, kun Brasilian nuori lupaava pelaaja Thiago Seyboth Wild kohtaa kokeneen italialaisen Fabio Fogninin. Ottelu käydään kovalla alustalla, ja se lupaa tarjota katsojille jännitystä ja vauhdikasta tennistä.

Thiago Seyboth Wild

Thiago Seyboth Wild on vasta 23-vuotias, mutta hän on jo ehtinyt tehdä vaikutuksen tennismaailmaan merkittävien voittojen ja potentiaalinsa ansiosta. Hänellä on vahva syöttö, loistava kämmenlyönti ja laadukas verkkopeli. Hänen ATP-rankinginsa on tällä hetkellä 74, mikä osoittaa hänen nousuaan kohti maailman huippua. Viime kohtaaminen Fogninin kanssa syyskuussa päättyi Seyboth Wildin voittoon 2-0, mikä antaa hänelle henkistä ylivoimaa tulevaan kohtaamiseen.

Fabio Fognini

Toisella puolella verkkoa on 35-vuotias Fabio Fognini, joka on pitkän linjan ammattilainen. Fognini on tunnettu räväkästä pelityylistään, hänellä on erinomainen rystylyönti ja taito murtaa vastustajansa syöttöjä. Vaikka Fogninin ranking on tällä hetkellä 147, ei kannata aliarvioida hänen taitoaan ja kokemustaan. Hän on voittanut useita ATP-turnauksia urallaan ja on tunnettu kyvystään pelata hyvin suurissa otteluissa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Fognini voi napata yllätysvoiton?

Hänellä on valtava kokemus suurista otteluista ja paineen alla pelaamisesta, mikä auttaa häntä selviytymään tiukoista tilanteista ottelussa. Fognini on erittäin taitava vastustajien syötön murtamisessa, ja hän voi hyödyntää Seyboth Wildin nuoruutta ja kokemattomuutta paine tilanteissa. Fogninin räväkkä pelityyli voi aiheuttaa vaikeuksia Seyboth Wildille, jos hän ei ole valmistautunut siihen.

Tämä kohtaaminen Metzissä lupaa olla tasaväkinen ja viihdyttävä. Seyboth Wild on hentoinen suosikki voittamaan, mutta Fognini voi tarjota yllätyksen, jos hän pystyy pelaamaan parasta tennistään ja hyödyntämään Seyboth Wildin heikkouksia. Tennisfaneja odottaa varmasti jännittävä ottelu kahden erilaisen pelaajan välillä.

Pelivihje: Fabio Fognini 2.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

282 Lukukerrat