WTA pitkävetovihje: Lucrezia Stefanini – Camilla Rosatello 16.10.2023 Monastir WTA

Lucrezia Stefanini ja Camilla Rosatello kohtaavat toisensa Monastir WTA -turnauksen kovalla alustalla 16. lokakuuta 2023. Tämä kohtaaminen on erityisen mielenkiintoinen, sillä pelaajat eivät ole kohdanneet toisiaan aiemmin. Stefanini, joka sijoittuu maailmanlistalla sijalle 127, kohtaa Rosatellon, joka löytyy sijalta 303. Tämä asettaa odotukset vahvasti Stefaninin puolelle, mutta tenniksessä voi aina tapahtua yllätyksiä.

Lucrezia Stefanini on 25-vuotias italialainen pelaaja, joka tunnetaan kovasta työmoraalistaan ja monipuolisesta pelistään. Hänellä on vahva peruslyöntipeli ja hän liikkuu kentällä sulavasti. Vaikka Stefanini ei ole vielä saavuttanut suuria voittoja suurissa turnauksissa, hän on osoittanut kykynsä voittaa korkeammin rankattuja vastustajia.

Camilla Rosatello, 28-vuotias italialainen, on noussut maailmanlistalla hitaasti mutta varmasti. Hänellä on vahva palautuspeli ja kyky vastata vaikeisiin tilanteisiin rauhallisesti. Rosatellon kausi on ollut nousujohteinen, ja hän on voittanut muutamia otteluita korkeammin rankattuja pelaajia vastaan.

Lunasta jopa 5x 20€ ilmaisvetoja tai yksi 100€ ilmaisveto 👉Nappaa haltuun!👈

Miksi sitten Camilla Rosatello voisi ottaa yllätysvoiton tästä ottelusta?

Rankingerot voivat pettää. Rosatello on ehtinyt kohdata tiukempiakin vastustajia ja on kehittynyt niiden kohtaamisten myötä. Kova alusta sopii hänen pelityyliinsä paremmin kuin Stefaninille. Rosatellon voittamisessa on myös mukana yllätyselementti, koska Stefanini ei ole pelannut aikaisemmin häntä vastaan.

Pelivihje: Camilla Rosatello 4.40

200€ bonus - Pienet kierrätykset!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

423 Lukukerrat