Tennis pitkävetovihje: Yosuke Watanuki – Casper Ruud 17.10.2023

Tiistaina 17. lokakuuta 2023 Tokion ATP-turnauksessa kaksi lahjakasta tennispelaajaa, Yosuke Watanuki ja Casper Ruud, kohtaavat ensimmäistä kertaa urallaan. Molemmat pelaajat ovat nousevia tähtiä miesten tenniksessä, mutta heidän rankinginsa ja pelityylinsä erottavat heidät toisistaan.

Yosuke Watanuki

26-vuotias japanilainen, pitää sijaa 73 maailmanrankingissa. Hän on tunnettu voimakkaasta peruspelistään ja nopeasta liikkumisestaan kentällä. Watanuki on tehnyt nousua rankingissaan viime aikoina ja pyrkii osoittamaan, että hän voi kilpailla maailman huipulla.

Casper Ruud

24-vuotias norjalainen Casper Ruud on rankingissa huomattavasti korkeammalla, nimittäin kahdeksantena. Ruud on tunnettu vahvasta syöttöpelistään ja monipuolisesta pelityylistään, joka sopii erinomaisesti koville alustoille. Hän on voittanut useita ATP-turnauksia ja osoittanut kykynsä haastaa maailman parhaita pelaajia.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi Casper Ruud voittaa tämän ottelun?

Ruudin korkeampi ranking ja kokemus isoista turnauksista antavat hänelle selkeän edun. Hänellä on enemmän itseluottamusta ja kokemusta paineen alla pelaamisesta. Ruudin monipuolinen pelityyli antaa hänelle mahdollisuuden sopeutua erilaisiin tilanteisiin kentällä. Hän pystyy hyödyntämään vastustajan heikkouksia ja löytämään keinot voittoon. Lisäksi Ruudin syöttöpeli on ratkaiseva tekijä kovalla alustalla, kun hän pystyy pitämään omat syöttönsä suhteellisen helposti.

Ruudin fyysinen kunto ja kestävyys antavat hänelle edun pidemmissä ralleissa. Hän pystyy taistelemaan jokaisesta pallorallista ja väsyttämään vastustajansa. Ruudilla on aikaisempaa kokemusta suurista turnauksista ja korkeatasoisista vastustajista. Tämä kokemus auttaa häntä pysymään rauhallisena ja hallitsemaan tilannetta, kun ottelu kiristyy.

Vaikka Yosuke Watanuki on lahjakas pelaaja ja voi tarjota vahvan vastuksen, Casper Ruudilla on parempi kokemuspohja, monipuolisempi pelityyli ja vahvempi fyysinen kunto, jotka yhdessä antavat hänelle edun voittaakseen tämän ottelun Tokion ATP-turnauksessa.

Pelivihje: Casper Ruud 1.55

Nappaa 100€ ilmaisvetoja ensitalletuksella XLbetiltä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

269 Lukukerrat