Tennis pitkävetovihje: Tatjana Maria – Emiliano Arango 11.6.2024

Tatjana Maria ja Emiliano Arango kohtaavat Nottinghamin WTA-turnauksen nurmikentällä 11. kesäkuuta 2024.

Tatjana Maria

Saksalainen Maria, maailmanlistan sijalla 56, on kokenut pelaaja, jolla on vahva tausta ja monipuolinen pelityyli. Hän on tunnettu erityisesti slice-lyönneistään ja kyvystään sopeutua erilaisiin olosuhteisiin. Nurmikenttä sopii hyvin hänen pelityylilleen, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan.

Erikoistarjous vain urheiluviihteen lukijoille: 

100% vedonlyöntibonus aina 200€ asti!

Lunasta betrebelsin bonus tästä!

Emiliano Arango

Kolumbialainen Emiliano Arango, maailmanlistan sijalla 120, on nouseva tähti, jolla on jo näyttöjä kyvystään voittaa kovia vastustajia. Hän voitti Marian aiemmin tänä vuonna maaliskuussa suoraan kahdessa erässä, mikä osoittaa hänen potentiaalinsa. Arango on nopea ja aggressiivinen pelaaja, joka hyödyntää tehokkaasti voimakkaita lyöntejään ja ketteryyttään kentällä.

Toinen yllätysvoitto?

Vaikka Maria on kokeneempi ja korkeammalla rankingissa, Arango on osoittanut, että hänellä on kyky yllättää ja voittaa kovatasoisia vastustajia. Nurmikenttä tuo oman lisähaasteensa, mutta Arangon nopeus ja aggressiivisuus voivat hyvinkin tuoda hänelle edun tässä kohtaamisessa. Mikäli hän pystyy toistamaan maaliskuun ottelun kaltaisen suorituksen, hänellä on hyvät mahdollisuudet ottaa jälleen yllätysvoitto. Ottelusta on odotettavissa jännittävä ja tasainen kamppailu, jossa molemmilla pelaajilla on omat vahvuutensa. Arangon rohkea pelityyli voi hyvinkin yllättää Marian toistamiseen, tehden tästä ottelusta mielenkiintoisen seurattavan.

Pelivihje: Emiliano Arango 3.75

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

69 Lukukerrat